Hello Armstrong

Use the force NL

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

1/ MEER DAN EEN HAMER

If your only tool is a hammer, everything looks like a nail. Hello Armstrong is geen bureau met creatieven in vaste loondienst. We hoeven er dus niet voor te zorgen dat we hen fulltime bezighouden. Aangezien we een creatief netwerk zijn met een centrale planning, kunnen we de freelancers uitkiezen die passen binnen uw project. Geen automatische piloot dus. Op die manier kunnen we een oplossing voorstellen die het voordeligst is voor UW bedrijf, niet voor het onze.

2/ GEEN PLASTIC GIRAF

Je betaalt enkel voor onze diensten. En ja, onze koffie. We hebben geen last van een berg vaste kosten, zoals een hip kantoor met plastic beesten en kunstgras. We moeten ook geen extra personeel betalen om de telefoon op te nemen, en een dure IT-afdeling hebben we ook al niet. Dat is goed nieuws, want dan hoeven we al die dingen ook niet door te rekenen aan onze klanten. Behalve de koffie dus. En  de occasionele Milky Way. 

3/ GEEN PEANUTS

Je kent het gezegde: if you pay peanuts, you get monkeys. In plaats van ons budget op te souperen aan plastic beesten en een massa Apple laptops, kiezen wij ervoor om te werken met de beste freelancers, en hen goed te betalen. We nemen ook geen grote marge op hun werk. Wil dat zeggen dat je een beter eindresultaat krijgt voor minder geld, en dat freelancers dan nog eens fatsoenlijk betaald worden ook? Inderdaad: win-win.